Història

HISTÒRIA I VALORS

El laboratori Dr. Álvarez fundat l’any 1961 pel Dr. Miquel Álvarez Burgos és un laboratori amb mes de 50 anys d’experiència amb un evident caràcter i filosofia familiar a on la vocació del servei al pacient i als metges és la peça angular de tota la nostra activitat.

La nostra missió és la realització d’exàmens de magnituds biològiques per tal de facilitar la prevenció, diagnòstic, pronòstic i control del tractament de les malalties.

La visió del laboratori es millorar contínuament el seus processos i productes per tal de satisfer permanentment les diferents necessitats  expectatives del clients aprofitant els avenços científics en l’àmbit del laboratori clínic i manteniment al grau de competivitat.

La nostra filosofia de treball es optimitzar al màxim els nostres recursos amb la màxima precisió i exactitud a fi de garantir sempre la millor qualitat. En un sector en constant desenvolupament tecnològic estem obligats ha adaptar-nos i actualitzar els nostres processos el mes ràpid i eficaçment  possible a fi de cobrir les necessitats dels metges i dels nostres pacients.

La nostra professionalitat, dedicació i atenció personalitzada cap als nostres pacients son els pilars fonamentals del nostre laboratori. Amb l’objectiu d’apropar-nos als nostres pacients i facilitat l’accessibilitat vam iniciar fa uns anys un procés expansiu creant una xarxa de centres d’extracció arreu del Principat.

 

 

Necessites una anàlisi?

Truca'ns al +376 820 065